Politica de confidentialitate

 

Aceasta politica asigura confidentialitatea aplicata de MPLC si RO IMAGE in raport cu informatiile de identificare personala si de firma pe care MPLC le primeste si detine, inclusiv informatiile legate de produsele si serviciile MPLC folosite de Dumneavoastra in trecut. Informatiile de identificare personala reprezinta numele , adresa, adresa de e-mail, numarul de telefon, sau orice alta informatie cu ajutorul careia Dumneavoastra puteti fi contactat.
Aceasta politica nu se aplica si altor companii care nu apartin sau nu se afla sub controlul MPLC, sau persoanelor care nu sunt angajate MPLC.

 

Pastrarea si folosirea informatiei

Anumite servicii MPLC precum Contactati-ne, va cer sa le furnizati informatii de identificare personala pentru a va putea contacta.
MPLC si RO IMAGE pot identifica si pastra IP-ul Dumneavoastra, data si adresa de pe care ati accesat pagina noastra.
MPLC si RO IMAGE pot sa adune statistici, ca de exemplu, cati utilizatori au folosit pagina de web. Statisticile pe care noi le furnizam unor parteneri sau le utilizam in activitati de promovare nu contin niciodata informatii de identificare personala.

Divulgarea informatiei

MPLC si RO IMAGE nu inchiriaza, vinde sau divulga informatii despre Dumneavoastra altor persoane, sau altor companii neafiliate, decat cu consimtamantul Dvs, sau in urmatoarele circumstante:
• Putem furniza informatiile unor parteneri care lucreaza cu MPLC sau pentru MPLC, informatiile fiind folosite numai in scop de afaceri.
• Putem raspunde unor citatii sau unui Ordin Judecatoresc, proces legal, pentru a ne stabili sau exercita un drept legal, sau pentru a ne apara impotriva unor plangeri judecatoresti.
• Consideram necesara divulgarea informatiilor in scopul investigarii, prevenirii, sau actionarii, in cazul activitatilor ilegale, suspiciunii de frauda, in situatiile care implica o posibila amenintare la siguranta fizica a oricarei persoane, in cazul nerespectarii termenilor si conditiilor stabilite de MPLC, sau ori de cate ori o cere legea.

Editarea informatiilor Dvs de identificare personala

Puteti sa editati informatiile de identificare personala care au fost adunate, utilizand sectiunea de Contactati-ne a site-ului de web

Confidentialitate si securitate

YDin punctul de vedere al securitatii nicio transmisie de informatii prin internet nu poate fii garantata 100 % .In ciuda eforturilor noastre de a proteja informatiile de identificare personala, MPLC si RO IMAGE nu pot asigura sau garanta securitatea nici unei informatii pe care ne-o transmiteti. Transmiterea informatiilor se face pe responsabilitatea Dumneavoastra.
Odata ce primim informatiile noi depunem toate eforturile pentru a le asigura securitatea si confidentialitatea in interiorul sistemului nostru.
Noi limitam accesul la informatiile de identificare personala numai la angajatii pe care ii consideram responsabili sa intre in contact cu Dumneavoastra pentru a va putea furniza servicii sau produse.
Linkuri pentru alte site-uri afisate pe site-ul MPLC sunt create de persoane asupra carora MPLC nu-si exercita controlul.

Copii

Copiii sub 13 ani nu reprezinta un target de audienta pentru acest site.  MPLC nu solicita informatii personale de la acestia.