Licenţa pentru un singur film


Licenţa MPLC pentru un singur film e emisă pentru prezentarea unui film anume, într-o zi stabilită. Permite prezentarea filmului în scopuri comerciale, cu taxă de intrare, sau non-comerciale, gratuit. Licenţa MPLC oferă şi libertatea de a face reclamă respectivului film.
Nu e nevoie să aşteptaţi o copie de la producător, putei folosi propria bibliotecă de DVD-uri sau fişiere descărcate de la comercianţi sau din surse legale de închiriere. Toate titlurile lansate pe DVD sau Blu-ray ale producătorilor membri MPLC sunt disponibile.
MPLC uşurează accesul legal - cererile sunt procesate în următoarea zi lucrătoare.

Aranjaţi-vă licenţele


Problema

Înţelgem că obţinerea unei licenţe pentru un singur titlu din librăria unui studio poate fi frustrantă. Nivelul de serviciu cu clienţii e scăzut, copiile pot fi de slabă calitate şi pot ajute prea târziu. Sunt şi costisitoare, pentru că includ un avans, taxe de transport şi ambalare, costuri de asigurări şi penalizări pentru întârzieri.


Soluţia

Tehnologia a progresat atât de mult, încât se preferă utilizarea DVD-urilor, Blu-ray-urilor sau a fişierelor descărcate. MPLC a recunoscut aceste nevoi şi a creat o alternativă modernă, numită Licenţa de Film MPLC.


Pasul 1

Alegeţi titlurile şi obţineţi legal DVD-uri sau fişiere descărcate de la comercianţi sau din surse de închiriere.


Pasul 2

Cereţi licenţa folosind formularul de înregistrare. Veţi primi certificatul de licenţă şi factura. Sunt două feluri de aplicaţii, una pentru proiecţii noncomerciale, fără taxă de intrare şi una pentru proiecţii comerciale, cu taxă de intrare. Preţurile pentru evenimentele comerciale sunt stabilite la minimul garantat pentru fiecare titlu sau 35% din încasări, în funcţie de care sumă e mai mare. Vedeţi lista de preţuri.


Pasul 3

Dacă e un eveniment comercial, cu public plătitor, un formular pentru încasări va fi inclus în licenţă, pentru a fi completat după eveniment.


Pasul 4

O a doua factură va fi emisă, dacă e nevoie, în funcţie de totalul încasărilor. Vezi Termeni şi condiţii


Caută titluri


MPLC ajută cu plăcere clienţii să facă alegerea potrivită.
Sunaţi echipa noastră pentru servicii şi sfaturi personale. Suntem fericiţi să îi ajutăm pe cei care apelează la departamentul de licenţe, la +40 21 250 51 03 sau trimit un e-mail la ostoenescu@mplc.ro şi vom răspunde cât putem de repede.
Nu uitaţi că e posibiliă excluderea unor titluri şi titlurile pot fi retrase oricând, conform Termenelor şi condiţiilor.
FindAnyFilm.com e unul dintre cele mai bune site-uri britanice pentru fanii care vor să vadă, cumpere, descarce sau închririeze filme de valoare.
Suntem susţinuţi şi finanţaţi de UK Film Council. Asta înseamnă că acest serviciu unic e gratuit, ca să puteţi găsi orice film pe care-l căutaţi în diverse formate: cinema, TV, DVD, fişiere descărcate, Blu-ray...
Ţelul nostru e să oferim cea mai bună experienţă, promovând toate tipurile de filme disponibile în Marea Britanie. Pentru asta, colaborăm cu UK Film Council, Industry Trust şi distribuitori, precum şi comercianţi, pentru a promova legal filmele disponibile, făcând vizionarea legală, de calitate, una dintre priorităţile noastre. Vizitaţi www.findanyfilm.comIndependent Cinema Office (ICO) e organizaţia naţională pentru dezvoltarea şi susţinerea prezentării de filme independente în Marea Britanie. ICO lucrează în asociere cu cinematografele independnete, festivalurile de film, societăţile de film şi agenţiile de proiectare regionale şi naţionale.
Scopul nostru principal e să aducem o gamă cât mai variată de filme unui public cât mai larg. Oferim servicii de consiliere în programare tuturor societăţilor de film din Marea Britanie, cu ajutorul UK Film Council, în zone variate, cum ar fi urmărirea drepturilor, termeni de achiziţionare, licenţe şi moduri de prezentare.
Organizăm şi proiecţii speciale, pentru a da proiectanţilor şansa de a vedea filmele înainte să fie lansate în cinematografe, astfel încât să ia decizii informate referitoare la filmele pe care vor să le includă în programele lor.

Vizitaţi www.independentcinemaoffice.org.uk 


Amazon.co.uk şi-a deschis porţile virtuale în octombrie 1998 şi doreşte să fie compania cea mai concentrată pe cleint din lume, unde oamenii să găsească şi să descopere orice îşi doresc să cumpere online la cele mai mici preţuri. Amazon.co.uk şi alţi comercianţi oferă milioane de obiecte noi, rearanjate şi la mâna a doua, în categorii cum ar fi cărţi, filme şi muzică. Vizitaţi www.amazon.co.ukO mare bază de date de filme, ce include rezumate, informaţii despre actori şi multe altele pentru aproape toate filmele care au fost lansate vreodată. Include biografiile actorilor şi filmografii. Vizitaţi www.imdb.comFACT e principala organizaţie comercială britanică, înfiinţată pentru a proteja şi reprezenta interesele industriei filmului şi televiziunii împotriva încălcării drepturilor de autor. Vizitaţi www.fact-uk.org.uk

Film London e agenţia de film şi media din capitală. Susţinem şi promovăm Londra drept capitală culturală af ilmului şi producţiei de film. Asta include toate industriile de gen cu sediul la Londra - film, televiziune, video, publicitate şi noi tipuri interactive de media. Vizitaţi www.filmlondon.org.ukBritish Board of Film Classification e un organism independent, nonguvernamental, care a clasificat filmele din cinematograf de la înfiinţarea sa, în 1912, şi înregistrările video de la introducerea Legii Înregistrărilor Video, în 1984. Vizitaţi www.bbfc.co.uk