Politica de confidentialitate

Această politică de confidențialitate explică practicile noastre, inclusiv alegerile dvs., referitoare la colectarea, utilizarea și dezvăluirea anumitor informații, inclusiv informațiile dvs. personale, de către MPLC.
Contactați-ne

Dacă aveți întrebări generale despre contul dvs., cum să contactați Serviciul Clienți pentru asistență, în special despre această Politică de confidențialitate sau despre utilizarea informațiilor dvs. personale, vă rugăm să ne contactați prin e-mail la office@mplc.ro . Controlorul dvs. de date MPLC va fi afișat în e-mailul dvs. de confirmare a calității de membru sau de confirmare a plății.


Controlorul de date al informațiilor dvs. personale este MPLC, care vă oferă și serviciul. Vă rugăm să rețineți că dacă ne contactați pentru a vă ajuta, pentru siguranța dvs. și pentru a noastră, este posibil să fie nevoie să vă autentificați identitatea înainte de a vă îndeplini cererea.


Colectarea și utilizarea informațiilor

Primim și stocăm informații despre dvs., cum ar fi:


• Informațiile pe care ni le furnizați: colectăm informațiile pe care ni le furnizați și care includ:
o numele, adresa de e-mail, adresa sau codul poștal, metoda de plată și numărul de telefon. Colectăm aceste informații în mai multe moduri, inclusiv atunci când le accesăm în timp ce folosiți serviciile noastre, interacționați cu serviciul nostru pentru clienți sau participați la sondaje sau promoții de marketing;
o informații: când ne oferiți altfel informații prin intermediul serviciului nostru sau în altă parte.


• Informații pe care le colectăm în mod automat: colectăm informații despre dvs. și despre utilizarea de către dvs. a serviciilor noastre, precum și despre interacțiunile dvs. cu noi. Aceste informații includ:
o activitatea dvs. privind serviciul MPLC, cum ar fi selecțiile titlurilor, istoricul vizionărilor, interogările de căutare, ora vizitei dvs. și locația de trimitere (de ex., site-ul sau pagina care a oferit o legătură cu o pagină MPLC);
o detalii despre interacțiunile cu serviciul pentru clienți, cum ar fi data, ora și motivul pentru care ne-ați contactat, transcrierile oricărei conversații de chat și dacă ne sunați, numărul dvs. de telefon și înregistrările apelurilor;
o ID-uri de dispozitiv sau alte identificatoare unice, caracteristici ale dispozitivului și ale software-ului (cum ar fi tipul și configurația), informații despre conexiune, statistici privind afișările de pagină, adresele URL de trimitere, adresa IP (care ne poate indica locația dvs. generală) ;
o informații colectate prin utilizarea cookie-urilor, semnalizatoarelor Web și a altor tehnologii, inclusiv date despre anunțuri (cum ar fi informații despre disponibilitatea și difuzarea anunțurilor, adresa URL a site-ului, precum și data și ora). De asemenea, MPLC poate colecta statistici, de exemplu, câți utilizatori au utilizat site-ul Web. Orice statistici despre utilizatori pe care le-am putea oferi potențialilor agenți de publicitate sau partenerilor cu privire la utilizarea dvs. sunt furnizate în total și nu includ informații personale de identificare despre un utilizator individual.

 

• Informații din alte surse: Am putea completa informațiile descrise mai sus cu informații pe care le obținem din alte surse, inclusiv de la furnizorii de date online și offline. Astfel de informații suplimentare ar putea include date demografice, date bazate pe interes și comportament de navigare pe Internet.
Noi folosim informatiile pentru a furniza, analiza, administra, imbunatati si personaliza serviciile noastre si eforturile de marketing, pentru a procesa inregistrarea, comenzile si platile dvs. si pentru a comunica cu dumneavoastra in legatura cu aceste si alte subiecte.


Divulgarea de informatii

MPLC nu închiriază, vinde sau împărtășește informații despre dvs. cu alte persoane sau companii neafiliate, cu excepția cazului în care avem consimțământul dumneavoastră sau după cum este descris mai jos:


• Compania mamă: Împărtășim informațiile dvs. cu compania-mamă, Motion Picture Licensing Company (International) Limited, după cum este necesar pentru: prelucrarea și stocarea datelor; oferindu-vă acces la serviciile noastre; furnizarea de asistență pentru clienți; luarea deciziilor privind îmbunătățirea serviciilor, dezvoltarea conținutului; și pentru alte scopuri descrise în secțiunea "Colectarea și utilizarea informațiilor" din această politică de confidențialitate.


• Furnizori de servicii:
folosim alte companii, agenți sau contractori ("furnizori de servicii") pentru a efectua servicii în numele nostru sau pentru a ne ajuta în furnizarea de servicii către dvs. De exemplu, îi angajăm pe furnizorii de servicii să furnizeze servicii de marketing, comunicații, infrastructură și IT pentru a personaliza și optimiza serviciile noastre, pentru a procesa tranzacții cu carduri de credit sau alte metode de plată, pentru a oferi servicii clienților, pentru a colecta datorii, inclusiv date despre interacțiunile utilizatorilor cu serviciul nostru) și pentru a procesa și administra anchetele consumatorilor. În cursul furnizării acestor servicii, acești furnizori de servicii pot avea acces la informațiile personale sau la alte informații. Noi nu-i autorizăm să utilizeze sau să dezvăluie informațiile dvs. personale decât în ​​legătură cu furnizarea serviciilor lor.

 

• Protecția MPLC și a altora: MPLC și furnizorii de servicii pot să dezvăluie și să utilizeze în alt mod informațiile dvs. personale și alte informații în cazul în care noi sau aceștia credem că o astfel de divulgare este necesară (a) pentru a satisface orice lege, reglementare, proces legal sau cerere guvernamentală, (b) să aplice termenii de utilizare aplicabili, inclusiv investigarea eventualelor încălcări ale acestora; (c) să detecteze, să prevină sau să abordeze în alt mod activități ilegale sau suspectate de activități ilegale (inclusiv fraudă de plată), probleme de securitate sau tehnice; drepturile, proprietatea sau siguranța MPLC, a utilizatorilor sau a publicului, după cum este necesar sau permis de lege.

 

• Transferuri de afaceri: în legătură cu orice reorganizare, restructurare, fuziune sau vânzare sau alt transfer de active, vom transfera informații, inclusiv informații cu caracter personal, cu condiția ca partea destinatară să accepte să respecte informațiile dvs. personale într-o manieră compatibilă cu Politica de confidentialitate.

 

Ori de câte ori, în cursul schimbului de informații, transferăm informații personale către țări din afara Spațiului Economic European și în alte regiuni, cu legi cuprinzătoare privind protecția datelor, vom asigura că informațiile sunt transferate în conformitate cu această politică de confidențialitate și conform legislației aplicabile protejarea datelor.

 

Informațiile și drepturile dvs.

 

Puteți solicita accesul la informațiile dvs. personale sau puteți corecta sau actualiza informații personale neactualizate sau inexacte pe care le deținem. Puteți face acest lucru cel mai ușor accesând secțiunea Contact MPLC a site-ului, unde aveți posibilitatea de a solicita o gamă largă de informații despre contul dvs., inclusiv informațiile dvs. de contact, informațiile dvs. de plată MPLC, o copie a facturii sau a licenței dvs. diverse informații referitoare la contul dvs. (cum ar fi o listă a facilităților care fac obiectul licenței dvs.). De asemenea, puteți solicita să ștergem informațiile personale pe care le deținem în legătură cu dvs.

 

Pentru a face cereri sau dacă aveți alte întrebări cu privire la practicile noastre de confidențialitate, vă rugăm să ne contactați la office@mplc.ro .

 

Putem respinge cererile care sunt nerezonabile sau nu sunt impuse de lege, inclusiv cele care ar fi extrem de nepractice, ar putea necesita eforturi tehnice disproporționate sau ne-ar putea expune riscurilor operaționale. Este posibil să păstrăm informațiile necesare sau permise de legile și reglementările aplicabile, inclusiv pentru a onora alegerile dvs., pentru scopurile noastre de facturare sau înregistrare și pentru a îndeplini scopurile descrise în această politică de confidențialitate.

 

Securitate

 

Utilizăm măsuri administrative, logice, fizice și manageriale rezonabile pentru a vă proteja informațiile personale împotriva pierderii, furtului și accesului, utilizării și modificării neautorizate. Din păcate, nu se poate garanta că nici o măsură nu poate fi 100% sigură. În consecință, nu putem garanta securitatea informațiilor dvs. Transmiteți toate aceste informații pe propriul dvs. risc, totuși, odată ce primim transmisia dvs., depunem toate eforturile pentru a ne asigura securitatea în sistemele noastre.

 

Alte site-uri, platforme și aplicații

 

MPLC poate utiliza funcțiile operate de platforme terțe sau conține legături către site-uri operate de terțe părți ale căror politici privind manipularea informațiilor pot fi diferite de ale noastre. Aceste site-uri web și platforme au politici de confidențialitate sau de date separate, independente sau private, politici de confidențialitate, notificări și termeni de utilizare, pe care vă recomandăm să le citiți cu atenție.

 

Copii

 

Copiii sub 18 ani nu sunt publicul țintă pentru serviciile noastre. MPLC nu solicită informații personale de la acești copii. În timp ce persoanele cu vârsta sub 18 ani pot utiliza serviciul, acestea pot face acest lucru numai cu aprobarea unui părinte sau a unui tutore legal.

 

Modificări la această politică de confidențialitate

 

Vom actualiza din când în când această Politică de confidențialitate ca răspuns la cerințele legale, de reglementare sau operaționale în schimbare. Vom furniza notificări cu privire la orice astfel de modificări (inclusiv când vor intra în vigoare) în conformitate cu legislația. Continuarea utilizării licenței MPLC după intrarea în vigoare a acestor actualizări va constitui acceptarea acestor modificări. Dacă nu acceptați nicio actualizare a acestei Politici de confidențialitate, puteți anula utilizarea licenței MPLC. Pentru a vedea când a fost ultima actualizare a acestei Politici de confidențialitate, consultați secțiunea "Ultima actualizare" de mai jos.

 

Ultima actualizare: 13 martie 2018