Aflaţi mai multe despre licenţa Umbrelă / Contactaţi-ne

 

umbrella image

Completaţi formularul pentru mai multe informaţii despre licenţa Umbrelă MPLC.

Licenţă pentru un singur film

Pentru prezentarea unui singur film, într-o zi stabilită dinainte, respectiv pentru Licenţa pentru un singur film, apăsaţi aici

Date de Contact

Torentului 2
Bucureşti, România, 021806

Tel / Fax: +4021.250.51.03 / 04
email:  contact@mplc.ro  

Ce tip de firmă sau organizație reprezentați?*

 

Biblioteci
Bibliotecile au fost dintotdeauna centrul focal al unei comunități. Acum, mai mult ca niciodată, librăriiile publice folosesc filmele pentru a crește numărul de abonați, pentru a sprijini cluburile de carte, pentru a îmbogăți programele destinate copiilor, dar și pentru a oferi servicii gratuite abonaților și grupurilor de studiu în condiții economice restrictive. Licența tip "Umbrelă" oferă conținut exclusiv de la peste 850 de studiouri de la Hollywood, precum și filme independente și de televiziune de cea mai bună calitate, deci o selecție nelimitată de conținut, inclusiv programe pentru copii, documentare, producții străine, și de specialitate.

Operatori de transport
Utilizarea filmelor sau a producțiilor TV vizionate pe DVD, Blu-ray, sau descărcate legal de pe internat, devine tot o practică tot mai des întâlnită la bordul mijloacelor de transport, căci e o soluție extrem de simplu de pus în practică. Clienții se pot bucura de cele mai noi filme-blockbuster de la Hollywood ca modalitate de a învinge monotonia kilometrilor parcurși în mijlocul de transport, și de a transforma o experiență banală într-una de neuitat. Filmele și serialele/emisiunile TV sunt un divertisment binevenit și pentru șoferi, în momentele de odihnă dintre curse. Fie că e vorba de un eveniment prilejuit de sărbători, fie că e un eveniment special, MPLC vă oferă o licență care e soluția pentru nevoile afacerii dvs.

Cluburi de tineret
Știm că filmele, serialele/emisiunile TV și desenele animate pot fi utilizate ca una din multele activități pe care ați dori să le oferiți tinerilor membri ai clubului. Pot fi folosite ca bonus de divertisment, sau, pur și simplu, pentru momentele de repaos. Filmele pot fi utilizate și pentru educația constructivă și pentru a încuraja și stimula tinerii, sau ca extensii ale activităților tradiționale, pentru a-i păstra pe tineri angajați în activități comunitare sau alături de prietenii lor.

Baruri & restaurante
Utilizarea filmelor și serialelor/emisiunilor TV, fie că sunt difuzate la TV, fie că sunt vizionate pe DVD/Blu-ray sau pe internet, pot fi o modalitate excelentă de a vă distra clienții, și de a îmbogăți stilul și ambianța din barul sau restaurantul dvs. De asemenea, pot conferi un avantaj competitiv, experiența pe care o vor trăi clienții în locația dvs. diferențiindu-se, astfel, prin acest element care aduce plusvaloare calității generale. Pentru adulții și copiii care așteaptă în locația dvs. să fie serviți, momentele de respiro prin divertisment pot fi binevenite. Filmele pot fi și o inspirație extraordinară pentru stil și trenduri.

Centre de activitate
Știm că filmele, serialele/emisiunile TV și desenele animate, fie că sunt difuzate la TV, fie că sunt vizionate acasă pe DVD/Blu-ray, sau pe internet, pot fi utilizate pentru a îmbogăți și a suplimenta activitățile dintr-o locație de îngrijire a copiilor. De asemenea, pot conferi un avantaj competitiv, experiența pe care o vor trăi copilul lor în locația dvs. diferențiindu-se, astfel, prin acest element care aduce plusvaloare calității generale. Pentru părinții ocupați, momentele de respiro prin divertisment vor fi binevenite.

Cluburi de film - Licență MPLC pentru Film
Cluburi de film - Licență MPLC pentru Film - Asociațiile de Film, Cluburile de Film și Comunitățile de Film erau, până acum, nemulțumite de dificultatea procesului de achiziționare a unei licențe. De acum, cu MPLC procesul e extrem de simplu,. Vă folosiți propriile DVD-uri, și solicitați licența în 4 pași, ajutându-vă de ghidul nostru. Click pe butonul MAI MULTE INFORMAȚII

Vase comerciale & Platforme petroliere
Când munca se desfășoară într-o zonă izolată și îndepărtată pe perioade îndelungate de timp, elemnte simple de confort, precum un film bun, sau o emisiune TV bună, pot fi o binevenită formă de relaxare și refugiu. Fie la țărm, sau în larg, nevoia rămânerii în legalitate prin achiziționarea unei licențe rămâne de actualitate.

Campinguri
Utilizarea filmelor și serialelor/emisiunilor TV, fie că sunt difuzate la TV, fie că sunt vizionate pe DVD/Blu-ray, sau pe internet, pot fi o modalitate excelentă de a vă distra clienții cât timp așteaptă sau se relaxează în campingul dvs. De asemenea, pot conferi un avantaj competitiv, experiența pe care o vor trăi clienții în locația dvs. diferențiindu-se, astfel, prin acest element care aduce plusvaloare calității generale.

Centre de conferințe și Muzee
Fie că operați o locație sezonieră, fie că e vorba de una deschisă permanent, MPLC deține o varietate de opțiuni de licențe care vin în întâmpinarea nevoilor dvs. de divertisment pentru clienți, la un cost redus. Filmele și serialele/emisiunile TV pot fi mai mult decât un plus pentru o prezentare, sau un ambient dinamic pentru un eveniment tematic - acestea pot ajuta la crearea unei experiențe mult mai interactive și mai distractive pentru clienții participanți la evenimentul dvs., menținându-le vie atenția.

Corporații & programe de training
Acum, mai mult ca niciodată, corporațiile și trainerii au descoperit că media vizuale intensifică ambianța evenimentelor corporatiste și a programelor de training. Filmele și serialele/emisiunile TV educă, ilustrează, motivează, distrează, și, foarte adesea, conferă inspirație. Fie că filmele sau serialele/emisiunile TV sunt utilizate pentru diversificarea instrumentelor de training, sau ca instrumente motivaționale pentru echipa dvs. de vânzări, folosirea de videograme pe parcursul programelor de training sau al altor programe este dovedit că duce la creșterea nivelului de absorbție de informații de către participanți.

Training & dezvoltare profesională
Acum, mai mult ca niciodată, corporațiile și trainerii au descoperit că media vizuale intensifică ambianța evenimentelor corporatiste și a programelor de training. Filmele și serialele/emisiunile TV educă, ilustrează, motivează, distrează, și, foarte adesea, conferă inspirație. Fie că filmele sau serialele/emisiunile TV sunt utilizate pentru diversificarea instrumentelor de training, sau ca instrumente motivaționale pentru echipa dvs. de vânzări, folosirea de videograme pe parcursul programelor de training sau al altor programe este dovedit că duce la creșterea nivelului de absorbție de informații de către participanți. Licența MPLC tip "Umbrelă" vă permite să utilizați aceste prețioase instrumente de vânzare și training în conformitate cu legea dreptului de autor.

Magazine & Zone de așteptare
Utilizarea filmelor și serialelor/emisiunilor TV poate fi o modalitate excelentă de a vă distra clienții, și de a îmbogăți stilul și ambianța din magazinul dvs. De asemenea, acestea pot conferi un avantaj competitiv, experiența pe care o vor trăi clienții în locația dvs. diferențiindu-se, astfel, prin acest element care aduce plusvaloare calității generale. Pentru adulții și copiii care așteaptă în locația dvs. să fie serviți, momentele de respiro prin divertisment pot fi binevenite. Utilizarea filmelor și serialelor/emisiunilor TV poate fi utilă în demonstrațiile specificațiilor tehnice ale produselor electronice de la raft.

Guvernamental
Consiliile locale pot beneficia, de asemenea, de siguranța respectării legii pe care o aduce după sine o licență tip "Umbrelă" oferită de MPLC. Fie că e vorba de o licență care acoperă în general toate unitățile din administrarea locală, fie că e vorba de licență separată pentru unități diferite, precum cămine de stat pentru bătrâni sau copii, centre comunitare, cluburi mobile, școli, biblioteci, închisori, sau cluburi de tineret, toate unitățile de stat pot beneficia de o opțiune de licență la un cost scăzut.

Unități spitalicești și de îngrijire
Filmele și serialele/emisiunile TV pot avea efecte pozitive ca una din activitățile oferite rezidenților unităților spitalicești și de îngrijire. Acestea pot fi oferite pentru a încuraja socializarea oamenilor singuri, sau izolați din motive medicale. E un fapt dovedit că terapia prin film poate stimula activitatea mentală, contribuind, astfel, la sănătatea pacienților din acest tip de locații, fiind complementară activităților tradiționale de îngrijire.

Hoteluri
Utilizarea filmelor și a serialelor/emisiunilor TV, fie că sunt difuzate la TV, fie că sunt vizionate pe DVD/Blu-ray, sau pe internet, pot fi utilizate ca un mijloc excelent de divertisment pentru clienții dvs. în timpul lor de așteptare sau de relaxare, și pot îmbogăți stilul și ambianța din hotelul dvs. De asemenea, pot conferi un avantaj competitiv, experiența pe care o vor trăi clienții în locația dvs. diferențiindu-se, astfel, prin acest element care aduce plusvaloare calității generale.

Club de sport & sănătate
Știm că filmele, serialele/emisiunile TV și desenele animate, fie că sunt difuzate la TV, fie că sunt vizionate pe DVD/Blu-ray, sau pe internet, pot fi utilizate ca un mijloc excelent de divertisment pentru clienții dvs. Acestea pot fi utilizate și ca o suplimentare a activităților normale din club, ajutând la crearea unor comunități de socializare.

Vorbitori în public & Industria conferințelor
Organizatorii de conferințe și vorbitorii în public știu că scenele din filme au forța de a aduce energie unei prezentări. Magia filmelor și a serialelor/emisiunilor TV îi permite unui prezentator să iasă în evidență și să-și dezlănțuie fără limită creativitatea. Acestea pot fi mai mult decât un plus pentru o prezentare - pot ajuta la crearea unei experiențe mult mai interactive și mai distractive pentru participanți, menținându-le vie atenția.

Cluburi private
Știm că filmele și serialele/emisiunile TV pot face parte din activitățile pe care le puteți oferi membrilor clubului dvs. Acestea pot fi adăugate activităților normale ale clubului, fiind de ajutor în crearea unei comunități de socializare.

Creșe & grădinițe
Știm că filmele, serialele/emisiunile TV și desenele animate, fie că sunt difuzate la TV, fie că sunt vizionate pe DVD/Blu-ray, sau pe internet, pot fi utilizate ca una din multele activități pe care ați dori să le oferiți copiilor. Pot fi folosite ca bonus de divertisment în cadrul activităților de joacă, sau, pur și simplu, pentru momentele de repaos în timpul sau la finele zilei. Filmele pot fi utilizate și pentru educația constructivă, și pentru a încuraja și stimula copiii, ca extensii ale activităților tradiționale.

Organizații religioase
Organizații religioase - MPLC a încheiat un parteneriat cu Christian Copyright Licensing International (CCLI), pentru crearea companiei Christian Video Licensing International (CVLI). MPLC este deja lider în acordarea de licențe de proiecți a fost creatăe publică de filme, în timp ce CCLI deschide drumul în servicii de acordare de licențe de muzică pentru biserici. CVLI a fost creată pentru a deservi nevoile de licență ale comunităților religioase printr-o licență simplă și cu un cost redus. Prin urmare, a fost creată licența CVLI Video, care funcționează exact ca și licența tip "Umbrelă", diferit fiind doar numele. Moscheile, templee și sinagogile vor achiziționa în continuare licențe de la MPLC.

Școli
În timp ce toate proiecțiile în afara casei necesită o licență, unele proiecții educaționale sunt exceptate. Această excepție este definită strict și se aplică doar pentru uz educațional, unde conținutul este vizionat în clasă, ca parte a programei școlare sau de studiu. Toate celelalte proiecții școlare necesită o licență separată. Utilizările de videograme din școala sau campusul dvs. se supun legii dreptului de autor, și includ, dar nu se limitează la: pauze din zilele ploioase, programe dinainte și după orele de curs, evenimente organizate de asociațiile de părinți și elevi, programe extra-curiculare, cluburi de film, și activități. Școlile cu internat sunt obligate să respecte legea dreptului de autor și în zonele comune ale dormitoarelor, aceste spații fiind considerate "publice".

Aveți intenția de a proiecta filme în interior sau în exterior?

Operați programe permanente sau sezoniere?

Câte unități administrați?

Câte mijloace de transport operați?

Câte persoane participă anual la trainingurile dvs.?

Care e capacitatea locației dvs?

Care e sectorul de activitate al firmei dvs?

Câte unități deține complexul dvs?

Care e capacitatea echipajului și a pasagerilor pe vasul, vehiculul sau platforma dvs. petrolieră?

Care este statutul dvs. de student la cursuri de zi?

Cum intenționați să utilizați filmele?*

 

Prenume:*

Nume de familie:*

Prefix:*

Funcție:

 

Organizație/Firmă:*

Adresa 1:*

Adresa 2:

Oraș:*

Județul:*

Cod poștal:*

Țara:*

Telefon:*

E-mail:*

Cum ați aflat despre MPLC?

 

Comentarii: